Банкерът Левон Хампарцумян коментира съдбата на правителството по Нова тв: Платежен баланс,

...
Банкерът Левон Хампарцумян коментира съдбата на правителството по Нова тв: Платежен баланс,
Коментари Харесай

Кога кабинетът търси мръсните сделки. Говори Хампарцумян

Банкерът Левон Хампарцумян разяснява ориста на държавното управление по Нова тв: 

" Платежен баланс, всички тези неща, мъчно можем да кажем финансовата политика какъв брой е сполучлива, какъв брой е несполучлива. Това е най-трудноразбираемата и доказуема част на ръководството. Трудно може да очаквате финасовото ръководство да е реактивно.

Следваме нещата такива, каквито се случват по света, в Европа и в нашия завършек на Европа. Ние в един миг разбираме технологията на властта по-добре от тези, които в един миг не са в нея, тъй като тези, които ръководят, мислят единствено за националния интерес, те нямат други ползи, с изключение на добруването на хората, сега в който падат от власт, стартират да схващат от комисион, откупуване на гласове, от всички типове неразбираеми управнически способи в политиката.

Ако си сменят местата ще бъдат чистички, белички и стремящи се към добруването на хората, а тези, които са паднали от власт ще търсят нечисти покупко-продажби, корупционни ползи и така нататък Хората, които ни ръководят, би трябвало да гледат държавнически на това, което вършат, само че не трябва да са по евнухски лишени от персоналния си интерес, който би трябвало да е зависещ на другия и да не пречи на огромните неща, които ги чакаме да свършат. "  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР